Verkoop op Aliexpress juni 2024

De verkoop van Aliexpress juni 2024:

Je moet er wel rekening mee houden dat je in de uitverkoop valse kortingen kunt tegenkomen. Verkopers kunnen naar believen elke prijs “tot” opschrijven, vanaf hier worden kortingen van 70%, 80% en zelfs 90% genomen. En in werkelijkheid kun je zelfs te veel betalen voor het product. Gewetenloze winkeleigenaren op Aliexpress verhogen soms de prijzen tijdens de uitverkoop en profiteren zo van de koopwoede.

Om te voorkomen dat je wordt gepakt door een nepkorting, kun je een browserextensie gebruiken die een grafiek laat zien van prijswijzigingen op Aliexpress. Bijvoorbeeld de gratis AliHelper. Deze extensie helpt je ook bij het volgen van je pakket, toont een objectieve gedetailleerde beoordeling van elke verkoper aan de hand van 5 criteria, enz.

Populaire uitverkopen in andere maanden

Aliexpress Verkoopkalender 2024

Wat je kunt kopen

Juni is de perfecte tijd om je garderobe bij te werken. Stel je voor dat je stijlvolle zomerlooks kunt samenstellen met een verscheidenheid aan kleding. Jurken, t-shirts, rokken, shorts en accessoires met frisse ontwerpen en aantrekkelijke prijzen. Wat je stijl en voorkeuren ook zijn, je vindt altijd iets speciaals voor jou.

Vergeet niet om de elektronicasectie te bekijken. Daar vind je ongelofelijke kortingen op smartphones, tablets, laptops en andere apparaten. Geef jezelf een nieuwe gadget en geniet van geavanceerde technologie tegen een betaalbare prijs. Er zijn ook aanbiedingen voor huishoudelijke elektronica, huishoudelijke apparaten en accessoires. Die je leven nog comfortabeler en handiger zullen maken.

Bovendien kun je in juni 2024 profiteren van speciale promoties en kortingen op gezondheids- en schoonheidsproducten. Probeer nieuwe cosmetica, verzorg je huid en haar met kwaliteitsproducten. Vergeet ook gezondheid en fitness niet – op Aliexpress vind je veel producten om een actieve levensstijl te behouden.

Producten sorteren

Om de beste deals niet te missen, is het aan te raden om gebruik te maken van de filter- en sorteerfuncties op de website van Aliexpress. Selecteer een productcategorie, pas filters toe op prijs, merk en andere parameters. Zo vind je snel de perfecte aanbieding. Let ook op klantbeoordelingen en de beoordeling van verkopers. Zo ben je zeker van de kwaliteit van het product en de betrouwbaarheid van de verkoper.

Coupons en promotiecodes

Vergeet de speciale coupons en promotiecodes van Aliexpress niet, waarmee je de kosten van je aankopen nog verder kunt verlagen. Gebruik ze bij het afrekenen om extra korting of bonussen te krijgen. Dit is wat de verkoop Aliexpress juni 2024 voor jou in petto heeft.

Juni is de maand van kansen en besparingen op Aliexpress. Ontdek nieuwe trends, vul je garderobe aan, upgrade je apparaten en richt je huis in. Mis de kans niet om in juni 2024 de leukste en voordeligste aankopen te doen op Aliexpress!

Maria Kolman
Internetmarketeer en auteur met 10 jaar ervaring. Een vaste klant van AliExpress sinds 2015, ik heb meer dan 350 bestellingen geplaatst en 23 geschillen met verkopers gewonnen. Ik bestudeer de nuances van kopen en verkopen op de Chinese marktplaats, deel de verkregen informatie en actueel nieuws. Ik help AliExpress-kopers voordelige aanbiedingen te vinden en geschillen te winnen. Ik beantwoord vragen in de reacties.
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 opmerkingen
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tags: ,

Rubrieken: AliHelper Gids - blog over winkelen op AliExpress, Over winkelen op AliExpress
Gekopieerd!